GUTE ART SLUTUTSTÄLLNING 2020

Årets slututställning för avgångselever från Estet Bild, Media och Musik kommer ske med en digital Vernissage från kl: 12.00 torsdagen den 4 juni 2020. I vanliga fall har eleverna från avgångsklasserna en utställning på Gutegymnasiet som går att besöka. Men under de rådande Corona-omständigheterna kommer utställningen endast att visas digitalt.

Vernissagen kommer att starta med en livesändning direkt på Gutegymnasiets Facebooksida där elever ger en introduktion till utställningen. Varmt Välkomna!

Jessica LundebergLärare Bild & Formgivning

GUTE ART SLUTUTSTÄLLNING 2020