,

Robin Cederlund vann GA:s fototävling

För några veckor sedan startade Gotlands Allehanda en fototävling med världsarvstema och fick in över 350 bilder. Nu har vinnarna korats och på första plats kom Gutegymnasiets Robin Cederlund.  Den 2 oktober hölls prisutdelningen och Robin fick ta emot förstapriset, som bland annat bestod utav en resa till Stockholm, ett presentkort på en bokhandel och godis. Vi blev så klart intresserade av att veta mer. Och ställde några frågor till vinnaren.

Hur känns det?

– Det känns kul och väldigt överraskande.

Trodde du att du skulle vinna?

– Nej, jag hade ingen aning! Jag trodde att min bild var halvkass.

Hur blev bilden till, var det en slump eller var den planerad?

– Det var helt klart utav en slump. Jag gick omkring och tog massor utav bilder och jag bara tog den i farten.

Varför tror du att du vann?

– För att jag hade en blandning utav det gamla och det nya i bilden, vilket var ganska coolt antar jag.

Av: Trine Cederblad