Film: Träffa elever från Hantverksprogrammet frisör

Är Hantverksprogrammet Frisör ett ”praktiskt” program? Har skolan en egen salong för kunder? Blir man en “färdig” frisör när man tar studenten? Vad tycker våra elever själva är det roligaste med att gå på Hantverksprogrammet frisör? Dessa, och många andra, är vanliga frågor som elever brukar fråga när de är intresserade av vårt frisörprogram.

I den här filmen får du en liten inblick i hur det är att plugga på Hantverksprogrammet frisör – du får se elevernas kundsalong som de ofta arbetar i och du får träffa två elever i årskurs 1 och höra när de svarar på några av dessa frågor.

Är du intresserad och vill komma och titta så kan vi boka in en liten rundtur. Då får du chansen att se skolan, salongen och träffa lärare och elever som går på programmet.

Ring till vår SYV Jesper Hedlund så hjälper han dig att boka in en dag och tid.
Jesper Hedlund: 076-8852509