Studentmiddagen 2022 – här är årets stipendiater

I fredags var det äntligen dags för årets studentmiddag. Glittrigt och uppklätt från topp till tå. Fördrink och trerätters meny med rockig musik från husbandet.
Mentorerna delade också ut stipendier till elever som utmärkt sig på olika sätt. Det kan till exempel vara genom studier eller personlig utveckling. Nytt får i år var att fem elever fick ta emot stipendier för höga meritpoäng.

Under listan med årets stipendiater (samt motiveringen) finns bilder från kvällen.

Lista på årets stipendier

Edwin Bogren (BF19) – ”för mycket väl genomförda studier inom Barn- och fritidsprogrammet”.
Mona Mohammad (BF19) – ”för sin personliga utveckling och sitt arbete inom Barn- och fritidsprogrammet”.
Salem Fishale )(EK19) – ”för goda studieresultat och ett mycket väl genomfört gymnasiearbete inom Ekonomiprogrammet”.
Sandra Gutenberg (ESMU19) – ”för sin personliga utveckling och sitt arbete inom Estetiska programmet, musikinriktning”.
Moa Svensson (HV19) – ”för sina studieresultat, sitt gymnasiearbete och fantastiska inställning under hela skolgången på Hantverksprogrammet – Frisör”.
Felix Hovland Tånneryd (NA19) – ”för goda studieresultat och ett mycket väl genomfört gymnasiearbete inom Naturvetenskapsprogrammet”.
Karisma Booberg (RL18) – ”för en personlig- och yrkesmässigutveckling, och goda studieresultat inom Restaurang- och livsmedelsprogrammet”.
Tahira Ahmadi (SA18) – ”för väl genomförda studier och personlig utveckling inom Samhällsvetenskapsprogrammet”.
Arvid Jonsson (TE19) – ”för goda studieresultat och personlig utveckling inom Teknikprogrammet”.

Följande studenter har fått skolans 5 högsta meritpoäng

Gabriella Werkander (ESBIL19)
Alfons Salmi Persson (ESEST19)
Albin Salmi Persson (ESEST19)