Frisörprogrammet har flyttat till Broväg 25 och fått nya, fräscha och rymliga lokaler. I och med flytten finns de i samma fastighet som övriga gymnasiet*.

Hitta hit
Gutegymnasiet ligger i Folkuniversitetets fastighet (¨Folkan¨) i norra Visby, mitt emellan Arkivcentrum och Visbil. Och nästan mitt emot Friskis & Svettis (gamla Ericsson/Flextronix).

Man kör via Norrgatt-rondellen in på Broväg och fram till nya rondellen vid Circle K (gamla Statoil norr) och där kör man antingen rakt fram i hundra meter för att svänga vänster och parkera på skolans framsida. När du gått in genom entrén går du då en trappa ner och bort i den långa korridoren.

Eller så svänger man vänster i rondellen vid Circle K för att komma runt och in på skolans baksida. Där finns en stor parkering, och där finns även en ingång direkt till frisöreleverna.

* Restaurangprogrammet har dock fortfarande lektioner i köket på Broväg 8 och även Miroi-huset används för lektioner. Miroi-huset kallas idag för “Ettan” och ligger strax bakom Gutegymnasiet (¨Folkan¨).